Om braskuld.se

Välkommen till Braskuld! Sajten lanserades år 2018 av mig, Anders Stefansson. Jag har över 12 års erfarenhet av finansbranschen och har jobbat för 3 olika kreditgivare i Stockholm och Göteborg. Jag har lång erfarenhet av olika typer av lån (bolån, sms lån, privatlån, samlingslån och mer). Idag jobbar jag som rådgivare för privatpersoner på en mycket stor bank. Men den här sajten handlar inte om min arbetsgivare och det är också därför som jag inte tänker nämna den vid namn såvida jag inte skriver en recension eller delar med mig av viktiga nyheter.

Det är också denna erfarenhet som har fått mig att inse att det finns bra skuld såväl som tvärtom och det är vad denna sajt handlar om. För mig är det viktigt att belysa riskerna med lån såväl som att förklara hur en kredit kan vara en enorm hjälp för att nå dina mål. I och med att finans är mitt stora intresse så följer jag med i uppdateringar och nyheter och tanken är att jag ska försöka dela med mig av allt här på Braskuld.se.

Ställ gärna en fråga eller låt mig få veta vad du vet. Jag är alltid ute efter att lära mig mer och finna nya vägar till bättre privatekonomi!

Kontakta mig : [email protected]