Du får smslån med betalningsanmärkning, men ska du ta det?

Det finns idag många kreditgivare som erbjuder snabblån trots att din kreditupplysning visar att du har betalningsanmärkning. För dig så kanske det låter fantastiskt med ett smslån med betalningsanmärkning. Om det här beror på att du är desperat och måste få pengar snabbt så är du ute på hal is.

smslån

Men om det är så att du lider av en gammal synd som du sedan länge har gjort bot för så finns det fördelar med privatlånen som inte straffar dig för att du en gång missade en räkning. Eller, nja, lite straffad blir du allt.

Smslån med betalningsanmärkning kostar mer

Kreditgivare kommer inte att säga det, men i grund och botten så är det så att smslån med betalningsanmärkning kostar mer. De kostar samma för alla men en anledning till att man tar ut så pass hög ränta är att risken höjs då det handlar om snabba pengar och kort utlåningstid.

Det är just kostnaden som du måste tänka på innan du går och tar ett bra sms lån utan uc och tänker att nu blir det äntligen ordning på tvättmaskinen. Kan det vara så att du kan leva utan perfekt centrifugeffekt några veckor till och sedan använda lönen för att köpa ny?

Rebecka, du är alltid så neggig!

Nej, jag är inte negativ och inte mot lån. Om de är en bra skuld så är det kanonbra. Men jag är för att man tänker igenom sina skulder innan de blir till verkliga skulder. Du ska inte ta ett snabblån bara för att det godkänns trots dina betalningsanmärkningar! Du ska ta ett privatlån för att det är genomtänkt.

När lånet kan försvaras så finns det en eller flera goda anledningar till att ta det. Då är det givetvis bra att det finns så många lånföretag som är villiga att ta risken med dig som har betalningsanmärkningar. Det gör att du kan välja bästa möjliga erbjudande från de som erbjuder smslån med betalningsanmärkning.

Inbilla dig bara inte att det blir billigt eller gratis. Det finns inget räntefritt lån såvida du inte är med i en förening där vänner ger varandra lån eller om du är en bostadsrättsförening. Men det kan bli bra. Så tänk ett varv till och välj sedan en kreditgivare med gott rykte och ett erbjudande som känns skäligt.

10 000 - 600 000 Kr

Lånebelopp

• Åldersgräns: 18 år
• Ränta från: 2,95%-29,95%
• Löptid: Upp till 15 år
• Utbetalning: Direkt

Lendo är ett väl etablerat varumärke i Sverige. Det här är en kredittjänst som hjälper dig till det bästa lånet för dig. Du kan få hjälp med skuldsanering med samlingslån och så kan du jämföra olika erbjudanden. Lendo samarbetar med 35 olika kreditgivare. Det kostar inget extra att låta Lendo hjälpa dig med ditt lån. Både lånesumma och lånetid är flexibelt och dessutom kan du snabbt få ut lånet när det blir beviljat.

1 000 - 20 000 Kr

Lånebelopp

• Åldersgräns: 18 år
• Ränta från: 53.2% – 89 %
• Löptid: 1 – 12 månader
• Utbetalning: 1 dag

Monetti är ett lånbolag som kan hjälpa dig med snabblån utan UC. Deras största lån ligger på 20 000 kronor och du ska betala tillbaka på 1, 6 eller 12 månader. Monetti grundades 2006 och är ett välkänt namn. Det kostar inget att anöka om lån utan UC från denna kreditgivare och du får svar på din ansökan snabbt.
Monetti har det som kallas för Flexilån som du kan ändra innan betalningstiden är över. Deras support finns på plats varje dag.


Det här är en högkostnadskredit. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela din skuld. Vänd dig till budget- och skuldrådgivning på din kommun. Du finner kontaktuppgifter på hallåkonsument.se

1 000 - 500 000 Kr

Lånebelopp

• Åldersgräns: 18 år
• Ränta från: 2.99% – 29.9%
• Löptid: 1-15 år
• Utbetalning: 1-3 dagar

Zmarta är en stor hjälp för dig som vill få bästa lånet just nu. Du lägger in en ansökan och får sedan de bästa förslagen. Använd denna jämförande tjänst för att ta ett privatlån eller ett företagslån. Det hela fungerar snabbt online. Zmartas tjänst spar dig tid och pengar. Du jämför och väljer det lån som passar dig bäst!