Du får smslån med betalningsanmärkning, men ska du ta det?

Det finns idag många kreditgivare som erbjuder snabblån trots att din kreditupplysning visar att du har betalningsanmärkning. För dig så kanske det låter fantastiskt med ett smslån med betalningsanmärkning. Om det här beror på att du är desperat och måste få pengar snabbt så är du ute på hal is.

smslån

Men om det är så att du lider av en gammal synd som du sedan länge har gjort bot för så finns det fördelar med privatlånen som inte straffar dig för att du en gång missade en räkning. Eller, nja, lite straffad blir du allt.

Smslån med betalningsanmärkning kostar mer

Kreditgivare kommer inte att säga det, men i grund och botten så är det så att smslån med betalningsanmärkning kostar mer. De kostar samma för alla men en anledning till att man tar ut så pass hög ränta är att risken höjs då det handlar om snabba pengar och kort utlåningstid.

Det är just kostnaden som du måste tänka på innan du går och tar ett bra sms lån utan uc och tänker att nu blir det äntligen ordning på tvättmaskinen. Kan det vara så att du kan leva utan perfekt centrifugeffekt några veckor till och sedan använda lönen för att köpa ny?

Rebecka, du är alltid så neggig!

Nej, jag är inte negativ och inte mot lån. Om de är en bra skuld så är det kanonbra. Men jag är för att man tänker igenom sina skulder innan de blir till verkliga skulder. Du ska inte ta ett snabblån bara för att det godkänns trots dina betalningsanmärkningar! Du ska ta ett privatlån för att det är genomtänkt.

När lånet kan försvaras så finns det en eller flera goda anledningar till att ta det. Då är det givetvis bra att det finns så många lånföretag som är villiga att ta risken med dig som har betalningsanmärkningar. Det gör att du kan välja bästa möjliga erbjudande från de som erbjuder smslån med betalningsanmärkning.

Inbilla dig bara inte att det blir billigt eller gratis. Det finns inget räntefritt lån såvida du inte är med i en förening där vänner ger varandra lån eller om du är en bostadsrättsförening. Men det kan bli bra. Så tänk ett varv till och välj sedan en kreditgivare med gott rykte och ett erbjudande som känns skäligt.