Är lånen i Norge dyrare än i Sverige?

Just nu så är lånen i Norge dyrare än i Sverige. Men skillnaden är inte enorm. Om du planerar att flytta till vårt grannland så kanske du vill ta ett lån där. Då kommer du att få många alternativ precis som här. Du ska söka med orden lån på nett för att hitta de norska alternativen. Språket borde inte vara så svårt att förstå.

Man kan säga att lånen i Norge ser ut i stort sett som i Sverige. Mycket är samma sak och du kanske väljer att låna från samma bank som du är kund i just nu.

Men om du behöver ett lån nu och kan välja mellan att ta det i Sverige eller i Norge så är Sverige bästa alternativet. I varje fall så länge vi fortsätter ha den låga räntan som vi har just nu.

Lär dig mer innan du lånar!

Om du flyttar till Norge och vill ta ett lån så ska du alltid börja med att lära dig mer. Kontakta en rådgivare som kan förklara för dig hur det fungerar. Räkna inte med att det blir precis samma sak. Det kan leda till misstag.

Och det är förstås så att smslån i Norge är dyra som i Sverige. Du ska ha god anledning till att ta den här typen av lån då det ska betalas tillbaka så snabbt och med skyhög ränta.