Det finns inga sms lån utan kreditprövning bara smslån utan uc

Om någon säger till dig att du kan få lån utan kreditprövning så är det en skröna. Inte ens då du redan har tagit flera lån från en kreditgivare och bevisat att du betalar tillbaka så får du lånen utan att kollas upp. Det finns inga sms lån utan kreditprövning, bara smslån utan uc!

Sms lån utan kreditprövning är en myt

En kreditprövning är samma sak som en kreditupplysning. Med denna så kan kreditgivaren ta reda på din ekonomiska hälsa. Det finns system som ger dig poäng. Saker som fast bostad och fast bostad är plus medan saker som betalningsanmärkningar och många krediter är minus. Ett sms lån utan kreditprövning vore en alltför stor risk för ett lånebolag. De måste veta att du har de förutsättningar som krävs för att betala tillbaka i tid.

Men det finns alltså något som kallas för smslån utan uc. Det är de snabba lånen på mindre belopp som du kan få utan att man först kollar din ekonomi med uc. Nu kanske du undrar varför det är så viktigt att hålla uc ur bilden och det ska jag försöka förklara.

Du vill ha smslån utan uc!

Upplysningscentralen (långt för uc) är Sveriges största kreditupplysningsbyrå. De ses som kungen av alla som kollar upp dig och din ekonomi. När du får veta att ett lån är utan uc så kanske du tror att det är samma sak som sms lån utan kreditprövning. Det låter ju så.

Men här är haken, det finns fler kreditupplysningsföretag. Om långivaren inte använder uc så vänder de sig till en annan firma. Och det kan faktiskt vara väldigt bra för dig!

När uc är med i bilden så kommer din kreditupplysning att registreras. Den syns när nästa företag ber att få ett utdrag om dig. Det kan ske då du kanske vill köpa något på kredit. Inse hur trist det kommer att kännas att bli nekad köp för att du har ansökt om sms lån ett antal gånger.

Din ekonomi ser helt enkelt svagare ut då det verkar som att du desperat söker efter lån. I själva verket så har du kanske försökt hitta det bästa sms lånet och då lämnat spår efter dig hos uc.

Lån utan kreditupplysning finns inte!

Jag vill repetera – lån utan kreditupplysning finns inte! De finns inte. Okej? Men lån utan uc finns och är ett bra val för dig som inte vill lämna onödiga spår efter dig.

Det du nu ska göra är att välja en kreditgivare som ger sms lån utan kreditprövning hos uc. Du kommer att märka att listan med möjliga företag är mycket lång. Det beror på att kravet om att slippa uc är välkänt.

smslån utan kreditprövning

Men innan du seglar iväg och tar det där lånet så vill jag att du tänker en vända till. Ta en titt på min sida med punkter att tänka igenom innan du tar ett sms lån och var säker på att du verkligen ska ta detta lån!