Det finns inga sms lån utan kreditprövning bara smslån utan uc

Om någon säger till dig att du kan få lån utan kreditprövning så är det en skröna. Inte ens då du redan har tagit flera lån från en kreditgivare och bevisat att du betalar tillbaka så får du lånen utan att kollas upp. Det finns inga sms lån utan kreditprövning, bara smslån utan uc!

Sms lån utan kreditprövning är en myt

En kreditprövning är samma sak som en kreditupplysning. Med denna så kan kreditgivaren ta reda på din ekonomiska hälsa. Det finns system som ger dig poäng. Saker som fast bostad och fast bostad är plus medan saker som betalningsanmärkningar och många krediter är minus. Ett sms lån utan kreditprövning vore en alltför stor risk för ett lånebolag. De måste veta att du har de förutsättningar som krävs för att betala tillbaka i tid.

Men det finns alltså något som kallas för smslån utan uc. Det är de snabba lånen på mindre belopp som du kan få utan att man först kollar din ekonomi med uc. Nu kanske du undrar varför det är så viktigt att hålla uc ur bilden och det ska jag försöka förklara.

Du vill ha smslån utan uc!

Upplysningscentralen (långt för uc) är Sveriges största kreditupplysningsbyrå. De ses som kungen av alla som kollar upp dig och din ekonomi. När du får veta att ett lån är utan uc så kanske du tror att det är samma sak som sms lån utan kreditprövning. Det låter ju så.

Men här är haken, det finns fler kreditupplysningsföretag. Om långivaren inte använder uc så vänder de sig till en annan firma. Och det kan faktiskt vara väldigt bra för dig!

När uc är med i bilden så kommer din kreditupplysning att registreras. Den syns när nästa företag ber att få ett utdrag om dig. Det kan ske då du kanske vill köpa något på kredit. Inse hur trist det kommer att kännas att bli nekad köp för att du har ansökt om sms lån ett antal gånger.

Din ekonomi ser helt enkelt svagare ut då det verkar som att du desperat söker efter lån. I själva verket så har du kanske försökt hitta det bästa sms lånet och då lämnat spår efter dig hos uc.

Lån utan kreditupplysning finns inte!

Jag vill repetera – lån utan kreditupplysning finns inte! De finns inte. Okej? Men lån utan uc finns och är ett bra val för dig som inte vill lämna onödiga spår efter dig.

Det du nu ska göra är att välja en kreditgivare som ger sms lån utan kreditprövning hos uc. Du kommer att märka att listan med möjliga företag är mycket lång. Det beror på att kravet om att slippa uc är välkänt.

smslån utan kreditprövning

Men innan du seglar iväg och tar det där lånet så vill jag att du tänker en vända till. Ta en titt på min sida med punkter att tänka igenom innan du tar ett sms lån och var säker på att du verkligen ska ta detta lån!

1 000 - 500 000 Kr

Lånebelopp

• Åldersgräns: 18 år
• Ränta från: 2.99% – 29.9%
• Löptid: 1-15 år
• Utbetalning: 1-3 dagar

Zmarta är en stor hjälp för dig som vill få bästa lånet just nu. Du lägger in en ansökan och får sedan de bästa förslagen. Använd denna jämförande tjänst för att ta ett privatlån eller ett företagslån. Det hela fungerar snabbt online. Zmartas tjänst spar dig tid och pengar. Du jämför och väljer det lån som passar dig bäst!

Det är Zmarta Group som står bakom jämförande låntjänsten Zmarta. De har flera läntjänster i länder som Sverige, Finland och Norge. Zmarta AB har kontor i Stockholm, Jönköping, Oslo och Helsingfors med över 300 merarbetare.

Ja, Zmarta gör 1 kreditupplysning med UC.

Du kan få erbjudanden från upp till 35 kreditgivare med Zmartas tjänst.

Tjänsten är gratis. Det är när du tar ett lån som du får kostnader.

Zmarta bolån är en kostnadsfri tjänst som kan hjälpa dig med räntebetyg på ditt bolån. Med detta kan du se hur du kan förbättra ditt bolån. Du kan ansöka om lånelöfte och få svar från flera kreditgivare. Det går också att utöka bolån med Zmarta såväl som att ordna med samlingslån.

Zmarta hjälper dig att jämföra kostnader för lån, försäkringar, el och mer.

Med en ansökan får du svar från många långivare på samma tid som det hade tagit att få information från en kreditgivare. Är det en vanlig vardag kan det betyda att du har all information du behöver inom någon timme eller två.

Du skickar in ansökan om privatlån, företagslån, huslån, billån eller annat. Därefter väntar du på att få svar från Zmarta från de långivare som är aktuella. Det görs en UC-koll per ansökan.

Det beror på det lån som du söker. Det finns kreditgivare som godkänner lån med betalningsanmärkning. Det här är inget som Zmarta rår över.

Vi Zmarta kan du få företagslån på upp till 5 miljoner kronor!

10 000 - 600 000 Kr

Lånebelopp

• Åldersgräns: 18 år
• Ränta från: 2,95%-29,95%
• Löptid: Upp till 15 år
• Utbetalning: Direkt

Lendo är ett väl etablerat varumärke i Sverige. Det här är en kredittjänst som hjälper dig till det bästa lånet för dig. Du kan få hjälp med skuldsanering med samlingslån och så kan du jämföra olika erbjudanden. Lendo samarbetar med 35 olika kreditgivare. Det kostar inget extra att låta Lendo hjälpa dig med ditt lån. Både lånesumma och lånetid är flexibelt och dessutom kan du snabbt få ut lånet när det blir beviljat.

Ja, men Lendo gör bara en UC kontroll för att få förslag från många aktörer. Ibland kan en aktör lägga till en kreditupplysning från Bisnode. Men det är ju inget som registreras med UC.

Det går att få lån med betalningsanmärning med Lendo på upp till 150 000 kronor. Det finns vissa krav för detta till exempel att du ska ha varit skuldfri hos Kronofogden under 6 månaders tid. Det är förstås de banker och kreditgivare som jobbar med Lendo som bestämmer om du kan få ett lån med betalningsmärkning eller inte. Det kan Lendo inte påverka.

Det här beror på den kreditgivare du bestämmer dig för. Du får se på förslagen för att veta vilken räntesats det blir för ditt lån.

1 000 - 20 000 Kr

Lånebelopp

• Åldersgräns: 18 år
• Ränta från: 53.2% – 89 %
• Löptid: 1 – 12 månader
• Utbetalning: 1 dag

Monetti är ett lånbolag som kan hjälpa dig med snabblån utan UC. Deras största lån ligger på 20 000 kronor och du ska betala tillbaka på 1, 6 eller 12 månader. Monetti grundades 2006 och är ett välkänt namn. Det kostar inget att anöka om lån utan UC från denna kreditgivare och du får svar på din ansökan snabbt.
Monetti har det som kallas för Flexilån som du kan ändra innan betalningstiden är över. Deras support finns på plats varje dag.


Det här är en högkostnadskredit. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela din skuld. Vänd dig till budget- och skuldrådgivning på din kommun. Du finner kontaktuppgifter på hallåkonsument.se

Nej, Monettis lån är utan UC. De tar sin kreditupplysning med Bisnode.

Det beror på lån och kan vara 1, 6 eller 12 månader.

Det är Folkefinansgruppen som står bakom Monetti. Det betyder att de är godkända av Finansinspektionen.

Du kan få lån med Monetti samma dag om det är en vardag och då görs utbetalningen på eftermiddagen. Annars är det för det mesta nästa bankdag som gäller för utbetalning.

Det tillkommer 60 kronor i avgift om du blir försenad med din inbetalning av lån.

Ja, du ska använda bankID för att få lånet och det måste vara mobilt bankID.

Ja, för vissa kunder är det möjligt att ha flera Monetti lån samtidigt.