Recension av Nanokredit, snabblån på 2000 kronor

Sedan 2008 så har Nanokredit erbjudit svenskar snabblån. Det här är en kreditgivare med lång erfarenhet av mikrolån som kan ge dig ett lån på upp till 25000 kronor på kort tid. Nanonkredit är medlemmar i SKEF, Svenska Konsumentkreditföreningen och håller sig till svenska lagar vad gäller den här typen av lån.

I ett nötskal – Nanokredit är ett bra val för dig som inte har betalningsanmärkningar och som behöver ett snabbt och säkert mikrolån.

Besök Nanokredit här.

Nanokredit snabblån

Viktiga fördelar med Nanokredit

  • Smslån utan UC
  • Lagligt och tydligt
  • Säkert och tryggt

Så får du ett smslån utan UC från Nanokredit

Med Nanokredit så kan du få ett snabbt lån på upp till 25000 kronor utan UC. Ett smslån utan UC kan vara en stor fördel om det är viktigt för dig att inte få så många krediter registrerade. Men Nanokredit har en del krav som du måste vara medveten om.

För det första så ska du ha fyllt 20 år för att få snabblån med denna kreditgivare. Du får inte vara äldre än 65 år. Dessutom så måste du har en deklarerad årsinkomst på minst 50 000 kronor före skatt.

När du vänder dig till Nanokredit för ett smslån så kommer de att genomföra en kreditprövning med Bisnode. Om de ser att du har en stadig inkomst och att du är utan betalningsanmärkningar så får du lånet.

När ditt lån blir beviljat så görs utbetalningen innan klockan 14.00. Det förutsätter att det är en vanlig vardag. I praktiken så betyder det att du kommer att ha pengarna nästa vardag under förmiddagen. Det är alltså inte tal om snabblån på en timme eller liknande men det går ändå mycket fort.

Fakturorna för lånet kommer att skickas till den e-postadress som du ger i din ansökan. Se till att det är din främsta email så att du inte missar fakturorna. Se också till att de inte av misstag hamnar i din skräppost.

Vad kostar lånet?

Det här är en mycket viktig fråga! Billigt blir det aldrig men Nanokredit kör med öppna kort och håller sig till reglerna för lånetak som finns i Sverige. Du kan låna mellan 2000 och 25000 kronor. Återbetalningstiden ligger på mellan 3 månader och 9 månader.

Den rörliga krediträntan för snabblånet ligger alltid på 39.5 %. Detta oavsett det lån som du tar. Dessutom så får du betala en uppläggningsavgift på 395 kronor och sedan en bokförings- och aviavgift på 60 kronor per räkning som skickas till dig.

Du kan ta reda på vad ett snabblån med Nanokredit kommer att kosta innan du ens ansöker om det. På Nanokredits hemsida finns en smart funktion där du kan se precis vad priset för snabblånet blir. Det är enkelt och gör det lätt för dig att jämföra med andra erbjudanden.

Kan du få smslån med betalningsanmärkning?

Nej, med Nanokredit så kan du inte få ett smslån med betalningsanmärkning. Det spelar ingen roll om det var ett gammalt misstag och om du nu har strålande ekonomi. Om du har en anmärkning hos Kronofogden så ska du se på andra möjliga kreditgivare om du måste ta ett mindre lån.

Nanokredit support

Supporten är öppen mellan 08.00 och 17.00 och det går att ringa på 08 590 757 00 eller skicka ett mejl med frågor. Nanokredit har en särskild avdelning för klagomål. Om du skulle få nej till ett snabblån så kan du kontakta supporten och klaga. Då kommer ditt ärende att undersökas närmre på ett schysst sätt.

Ska du ta ett snabblån från Nanokredit?

Om du kommer fram till att ett smslån är den bästa lösningen för dig just nu och behöver minst 2000 kronor så är Nanokredit ett bra val. Det att de har lite tuffare regler än många andra kreditgivare som ger snabblån kan ses som en fördel. Om du får godkänt för lån så är det med största sannolikhet så att du har råd med det. Det är en trygghet.

Nanokredits inställning är att ta hand om sina kunder och det märks. De jobbar en hel del med att utveckla tjänster som kan vara av intresse för dig som då och då behöver den här typen av lån.

I och med att företaget har varit verksamt i Sverige rätt så länge så finns det en hel del recensioner att gå på. En del klagar lite på att det inte går så snabbt jämfört med andra långivare. Dessutom så kan chatten vara lite trög om den ens är igång.

Men det viktigaste med snabblån är ju att de är lagliga och säkra. Samt att du ser tydligt vad det kommer att kosta. Det är sådant som du kan lita på med Nanokredit. De är raka med kostnader och kan säga nej även till personer som skulle få lån med kreditgivare som ger smslån med betalningsanmärkning.

1 000 - 20 000 Kr

Lånebelopp

• Åldersgräns: 18 år
• Ränta från: 53.2% – 89 %
• Löptid: 1 – 12 månader
• Utbetalning: 1 dag

Monetti är ett lånbolag som kan hjälpa dig med snabblån utan UC. Deras största lån ligger på 20 000 kronor och du ska betala tillbaka på 1, 6 eller 12 månader. Monetti grundades 2006 och är ett välkänt namn. Det kostar inget att anöka om lån utan UC från denna kreditgivare och du får svar på din ansökan snabbt.
Monetti har det som kallas för Flexilån som du kan ändra innan betalningstiden är över. Deras support finns på plats varje dag.


Det här är en högkostnadskredit. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela din skuld. Vänd dig till budget- och skuldrådgivning på din kommun. Du finner kontaktuppgifter på hallåkonsument.se

10 000 - 600 000 Kr

Lånebelopp

• Åldersgräns: 18 år
• Ränta från: 2,95%-29,95%
• Löptid: Upp till 15 år
• Utbetalning: Direkt

Lendo är ett väl etablerat varumärke i Sverige. Det här är en kredittjänst som hjälper dig till det bästa lånet för dig. Du kan få hjälp med skuldsanering med samlingslån och så kan du jämföra olika erbjudanden. Lendo samarbetar med 35 olika kreditgivare. Det kostar inget extra att låta Lendo hjälpa dig med ditt lån. Både lånesumma och lånetid är flexibelt och dessutom kan du snabbt få ut lånet när det blir beviljat.

1 000 - 500 000 Kr

Lånebelopp

• Åldersgräns: 18 år
• Ränta från: 2.99% – 29.9%
• Löptid: 1-15 år
• Utbetalning: 1-3 dagar

Zmarta är en stor hjälp för dig som vill få bästa lånet just nu. Du lägger in en ansökan och får sedan de bästa förslagen. Använd denna jämförande tjänst för att ta ett privatlån eller ett företagslån. Det hela fungerar snabbt online. Zmartas tjänst spar dig tid och pengar. Du jämför och väljer det lån som passar dig bäst!