Smspengar när kommer pengarna?

När du tar lån med Smspengar så går det snabbt. De tar inte rekordet vad gäller utbetalningar men det handlar helt klart om snabblån. Så om du undrar när pengerna kommer med Smspengar så ska du veta följande:

  1. Så snart som du har fått ja till lån från Smspengar så kommer pengarna genast att skickas till ditt bankkonto
  2. Om du har Danske Bank så kommer pengarna samma dag
  3. Om du har annan bank än Danske Bank så ttar överföringen en bankdag

Kontokredit med Smspengar

Om du har fått kontokredit med Smspengar så kan du ju göra flera uttag. Det här kan du göra när du vill. Du kan också göra det var som helst. I och med att pengarna då redan finns på kontot så ska det inte ta tid att få dem. Men det gäller att du först får ditt smslån beviljat. Smspengar ger smslån utan UC och du kan få ja även om du har en betalningsanmärkning.

Du kan läsa mer om Smspengar i en recension här.

Varför kommer inga pengar?

Om du inte har fått pengar från Smspengar så kanske du har missuppfattat något. Kolla att du verkligen har fått ja till lån. Kontakta deras support och fråga vad som händer. Det kan ju vara så att du inte fick lånet beviljat och då kommer det givetvis inga pengar till ditt konto.

Om du vill veta precis när dina pengar kommer från Smspengar så ska du kontakta deras support. De kan se exakt vad som händer och vet också hur lång tid det tar till din specifika bank.

smspengar
När kommer pengarna från Smspengar?

 

 

10 000 - 600 000 Kr

Lånebelopp

• Åldersgräns: 18 år
• Ränta från: 2,95%-29,95%
• Löptid: Upp till 15 år
• Utbetalning: Direkt

Lendo är ett väl etablerat varumärke i Sverige. Det här är en kredittjänst som hjälper dig till det bästa lånet för dig. Du kan få hjälp med skuldsanering med samlingslån och så kan du jämföra olika erbjudanden. Lendo samarbetar med 35 olika kreditgivare. Det kostar inget extra att låta Lendo hjälpa dig med ditt lån. Både lånesumma och lånetid är flexibelt och dessutom kan du snabbt få ut lånet när det blir beviljat.

1 000 - 20 000 Kr

Lånebelopp

• Åldersgräns: 18 år
• Ränta från: 53.2% – 89 %
• Löptid: 1 – 12 månader
• Utbetalning: 1 dag

Monetti är ett lånbolag som kan hjälpa dig med snabblån utan UC. Deras största lån ligger på 20 000 kronor och du ska betala tillbaka på 1, 6 eller 12 månader. Monetti grundades 2006 och är ett välkänt namn. Det kostar inget att anöka om lån utan UC från denna kreditgivare och du får svar på din ansökan snabbt.
Monetti har det som kallas för Flexilån som du kan ändra innan betalningstiden är över. Deras support finns på plats varje dag.


Det här är en högkostnadskredit. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela din skuld. Vänd dig till budget- och skuldrådgivning på din kommun. Du finner kontaktuppgifter på hallåkonsument.se

1 000 - 500 000 Kr

Lånebelopp

• Åldersgräns: 18 år
• Ränta från: 2.99% – 29.9%
• Löptid: 1-15 år
• Utbetalning: 1-3 dagar

Zmarta är en stor hjälp för dig som vill få bästa lånet just nu. Du lägger in en ansökan och får sedan de bästa förslagen. Använd denna jämförande tjänst för att ta ett privatlån eller ett företagslån. Det hela fungerar snabbt online. Zmartas tjänst spar dig tid och pengar. Du jämför och väljer det lån som passar dig bäst!