Smspengar när kommer pengarna?

När du tar lån med Smspengar så går det snabbt. De tar inte rekordet vad gäller utbetalningar men det handlar helt klart om snabblån. Så om du undrar när pengerna kommer med Smspengar så ska du veta följande:

  1. Så snart som du har fått ja till lån från Smspengar så kommer pengarna genast att skickas till ditt bankkonto
  2. Om du har Danske Bank så kommer pengarna samma dag
  3. Om du har annan bank än Danske Bank så ttar överföringen en bankdag

Kontokredit med Smspengar

Om du har fått kontokredit med Smspengar så kan du ju göra flera uttag. Det här kan du göra när du vill. Du kan också göra det var som helst. I och med att pengarna då redan finns på kontot så ska det inte ta tid att få dem. Men det gäller att du först får ditt smslån beviljat. Smspengar ger smslån utan UC och du kan få ja även om du har en betalningsanmärkning.

Du kan läsa mer om Smspengar i en recension här.

Varför kommer inga pengar?

Om du inte har fått pengar från Smspengar så kanske du har missuppfattat något. Kolla att du verkligen har fått ja till lån. Kontakta deras support och fråga vad som händer. Det kan ju vara så att du inte fick lånet beviljat och då kommer det givetvis inga pengar till ditt konto.

Om du vill veta precis när dina pengar kommer från Smspengar så ska du kontakta deras support. De kan se exakt vad som händer och vet också hur lång tid det tar till din specifika bank.

smspengar
När kommer pengarna från Smspengar?