Varför ska jag ta smslån utan UC?

‘Om du har kommit fram till att du ska ta ett snabblån och känner att det här är det bästa beslutet för dig just nu så finns det en hel del att tänka på. En sådan sak är UC, eller Upplysningscentralen som dessa två bokstäver står för. UC är Sveriges största upplysningsföretag men bland de som vill ta sms lån utan kreditprövning som syns så är UC inte populärt.

UC registrerar kreditupplysningar och de blir sedan till ett ok som du kan få dras med en bra tid. Om du har sökt om flera olika krediter så kan det här se ut som att det är kaos i din ekonomi. Kom ihåg att krediter inte bara är sms lån.

Du kan ju ha ansökt om att få göra avbetalningar på en vara. Detta kommer att synas som den kreditupplysning som företaget som sålde varan gjorde om dig. Det ser inte bra ut trots att du inte har några ekonomiska problem och betalar dina räkningar i tid.

Ta smslån utan UC om du snart ska köpa hus

Om du är på gång med att köpa lägenhet eller hus och vill ta ett snabblån så ska du helt klart satsa på ett smslån utan UC. När du sedan vill ta ett bolån så kan du få nej på grund av att banken ser dina kreditupplysningar hos UC som en risk.

Det som är bra är att det finns så många kreditgivare som inte använder sig av UC. De vet nämligen att du och så många andra vill ta smslån utan UC och de erbjuder andra alternativ. Du kommer fortfarande att undersökas, men det blir via ett företag som inte registrerar upplysningen.

Summan av kardemumman

Jag skulle säga att summan av kardemumman är att du ska se till att ta smslån utan UC om det är viktigt för dig att inte lämna spår som kan ligga dig till last. Det kommer inte att kosta mer utan UC så det här är ett krav som du gott kan ställa från start!

 smslån utan uc