Smslån utan UC – De 5 bästa smslånen utan UC

Att ta lån utan UC är inte så dumt. Det kan ju vara så att du snart ska försöka lägga in om bostadslån. Då kommer det inte att se så bra ut om du har en massa kreditupplysningar registrerade hos UC. Men det finns alltså en lösning på problemet, smslån utan UC.

Men vilket ska du välja? Här är 5 av de bästa smslån utan UC som du kan få just nu. De ges av kreditgivare som kommer att göra kreditupplysning med andra bolag som Creditsafe och Bisnode. Det betyder att du bara får lån om du är kreditvärdig men att UC är ur bilden.

Att få lån utan UC kan vara bra om du till exempel planerar ett större husköp inom kommande månader. Då kommer ju inte ett mindre lån ligga dig till last som ett tecken om sämre kreditvärdighet.

  1. Meddelandelån

Ett bolag som numera är rätt så känt i Sverige är Meddelandelån. Du kan läsa mer om Meddelandelån här. Det här är en kreditgivare som jobbar på ett säkert sätt och som kan ge dig smslån utan UC på mellan 1000 och 10 000 kronor. Det rör alltså lite mindre lån.

Om du behöver minst en tusenlapp så kan du besöka Meddelandelån här och ansöka om deras lån helt gratis!

smslån utan UC

  1. Smspengar

Du får snabba lånbesked med Smspengar och här kan du låna mer med ditt snabblån. De erbjuder nämligen lån på upp till 30 000 kronor. Du kan läsa mer om Smspengar här. Smspengar kommer med på listan med bästa kreditgivare för smslån utan UC för att de är säkra och smidiga. Du får lån om du är 18 år!

Smspengar får mycket höga betyg av de som lånar och det är ett gott tecken. Du kan besöka Smspengar för att lära dig mer om deras lån här.

Smspengar utan uc

  1. Nanokredit

Du kan låna 1500 kronor i 15 dagar helt utan kostnad! Och din kreditupplysning görs via Bisnode så den registreras inte med UC. Du kan läsa mer om Nanokredit här. Det här är ett tryggt företag som har funnits sedan 2008 och som får tummen upp av många. Du kan låna upp till 20 000 kronor och det går att få en återbetalningstid på upp till 4 år.

Du man besöka Nanokredit här för att ansöka om deras smslån utan UC helt gratis.

nanokredit utan uc

  1. Ferratum

Med Ferratum så kan du mycket snabbt låna från 1000 kronor upp till 30 000 kronor utan UC. Dessutom så kan du få lån med betalningsanmärkning så länge som du inte har något skuldsaldo hos Kronofogden. Ferratum är ett väletablerat företag med goda recensioner. Du kan ansöka om deras lån här.

Ferratum lån utan UC

  1. FoxyFinans

Det här är en kreditgivare som kan ge större lån. Om du bara behöver låna en summa på upp till 10 000 kronor så kommer FoxyFinans att göra kreditupplysning med Creditsafe. På större summor så blir det UC. Det här är en bank som kan ge dig snabblån med betalningsanmärkning. Du kan besöka FoxyFinans för att ansöka om lån här.

Foxyfinans utan uc

Det bästa smslånet utan UC för dig

De 5 förslagen här ovan är allmänna förslag. De är givetvis inte med tanke på det lån som du behöver. Men det finns faktiskt bra vägar att gå om du vill veta vilket smslån som kommer att vara det allra bästa just för dig. Detta oavsett om du är höginkomsttagare eller knappt klarar månaden.

Du kan använda dig av en jämförande tjänst som gör det möjligt att söka ett smslån med många banker på en gång. Då är det vanligtvis så att UC används för kreditupplysning. Men det blir bara en kreditupplysning.

Här är en lista med jämförande tjänster där du kan ansöka gratis om smslån och få svar från många på en gång. Det kan hjälpa dig att hitta det bästa snabblånet för dig!

Här är en liten film om Lendo:

10 000 - 600 000 Kr

Lånebelopp

• Åldersgräns: 18 år
• Ränta från: 2,95%-29,95%
• Löptid: Upp till 15 år
• Utbetalning: Direkt

Lendo är ett väl etablerat varumärke i Sverige. Det här är en kredittjänst som hjälper dig till det bästa lånet för dig. Du kan få hjälp med skuldsanering med samlingslån och så kan du jämföra olika erbjudanden. Lendo samarbetar med 35 olika kreditgivare. Det kostar inget extra att låta Lendo hjälpa dig med ditt lån. Både lånesumma och lånetid är flexibelt och dessutom kan du snabbt få ut lånet när det blir beviljat.

1 000 - 20 000 Kr

Lånebelopp

• Åldersgräns: 18 år
• Ränta från: 53.2% – 89 %
• Löptid: 1 – 12 månader
• Utbetalning: 1 dag

Monetti är ett lånbolag som kan hjälpa dig med snabblån utan UC. Deras största lån ligger på 20 000 kronor och du ska betala tillbaka på 1, 6 eller 12 månader. Monetti grundades 2006 och är ett välkänt namn. Det kostar inget att anöka om lån utan UC från denna kreditgivare och du får svar på din ansökan snabbt.
Monetti har det som kallas för Flexilån som du kan ändra innan betalningstiden är över. Deras support finns på plats varje dag.


Det här är en högkostnadskredit. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela din skuld. Vänd dig till budget- och skuldrådgivning på din kommun. Du finner kontaktuppgifter på hallåkonsument.se

1 000 - 500 000 Kr

Lånebelopp

• Åldersgräns: 18 år
• Ränta från: 2.99% – 29.9%
• Löptid: 1-15 år
• Utbetalning: 1-3 dagar

Zmarta är en stor hjälp för dig som vill få bästa lånet just nu. Du lägger in en ansökan och får sedan de bästa förslagen. Använd denna jämförande tjänst för att ta ett privatlån eller ett företagslån. Det hela fungerar snabbt online. Zmartas tjänst spar dig tid och pengar. Du jämför och väljer det lån som passar dig bäst!